Yhteystiedot

Annika Saarikko
p. 040 7446 770
annika.saarikko(at)eduskunta.fi

Postiosoite
Annika Saarikko
00102 Eduskunta

Avustaja
Janika Tikkala
janika.tikkala(at)
eduskunta.fi
P. 050 574 1703

Tue vaalityötä!

Annikan tukiyhdistys on Tulevaisuuden Varsinais-Suomi.

Yhdistyksen tilitiedot:
Turun seudun OP,
571113-20070896

Kiitos jos voit olla mukana tukemassa vaalityötä!

Share |


Hyvää alkanutta syksyä!

Tervetuloa kotisivuilleni. Olen Annika Saarikko,  kansanedustaja Varsinais-Suomesta ja Keskustan varapuheenjohtaja.

Toimin myös kotikaupungissani Turussa kaupunginvaltuutettuna sekä maakuntavaltuutettuna Varsinais-Suomessa. Eduskunnassa olen sosiaali- ja terveysvaliokunnan sekä työelämä- ja tasa-arvovaliokunan jäsen.

Tavoitteenani on onnellisempi Suomi ja hyvinvointi myös tuleville sukupolville. 

Löydät sivuiltani tietoa minusta ja työstäni sekä yleisötilaisuuksista, joissa voimme tavata. Uusimmat kirjoitukset ja kannanotot päivittyvät  blogiini. 

Olen myös Keskustan asettama ehdokas seuraaviin eduskuntavaaleihin. Tavoittelen työlleni jatkoa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tukiporukkaan, ilmoittautua voit täällä.

P.S. Teimme keskustalaisille puoluekokousvieraille listauksen Turun kiinnostavista nähtävyyksistä. Sopii käyttöön myös muille lomareissua Turkuun suunnitteleville. Löydät listauksen täältä.

 Kykyä kuulla, yritystä ymmärtää

Tiistai 16.9.2014 - Annika Saarikko

(Julkaistu Suomenmaassa 16.9.2014)

Yhteydenotto kotiäidiltä pysäytti. Hän kertoi perheensä tiukasta taloudellisesta tilanteesta ja soimasi päättäjiä, jotka hänen mielestään ovat täysin vieraantuneet ihmisten arjesta. Hän kysyi, milloin alamme toimia tavallisten suomalaisten parhaaksi. 

En päässyt yli tuosta jotakuinkin itseni ikäisen äidin viestistä. Annammeko päättäjinä itsestämme todella sellaisen kuvan, että olemme täysin etääntyneet kansalaisten tavallisista murheista? Katoaako Arkadianmäen pylväiden taakse kyky asettua toisen ihmisen asemaan?

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Saarikko: Toimivat kuljetuspalvelut edistävät kotona asumista

Maanantai 8.9.2014 klo 15:53 - Annika Saarikko

Tiedote 8.9.2014

Kenenkään ikäihmisen ei kuuluisi joutua muuttamaan kotoaan sen tähden, että hänellä ei ole ollut kuljetusta asioidensa hoitamista varten, toteaa Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Annika Saarikko. Ikäihmiset tarvitsevat kuljetuspalveluita esimerkiksi käynteihin kaupassa, lääkärissä tai apteekissa. Saarikko jätti ikäihmisten kuljetuspalveluista kirjallisen kysymyksen eduskunnassa. Hän on huolestunut kuulemistaan tapauksista, joissa ikäihmiset joutuvat pohtimaan kotoa muuttamista sen vuoksi, että heillä ei ole kuljetusmahdollisuutta asioidensa hoitamiseen.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ikäihmiset, kuljetukset, kunnat,

Lisää kirjoituksia