Etsin asiantuntija-avustajaa eduskuntaan tukemaan työtäni Suomen Keskustan puheenjohtajana, valtiovarainministerinä ja kansanedustajana kuluvan vaalikauden loppuun asti. Työ alkaa 25.4.

Tehtäviisi kuuluu päivittäinen avustamiseni eduskunta-asioissa, kansalaispalautteisiin vastaamista sekä erilaisten kirjoitusten dräftäämistä ja videoiden sekä sosiaalisen median kanavien hoitoa. Lisäksi olet osa Keskustan ryhmäkanslian asiantuntijajoukkoa, jotka palvelevat kaikkia Keskustan 31 kansanedustajaa. Kyseessä on asiantuntija-avustajan paikka.

Arvostamme kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin, avointa, ihmisläheistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää paineensietokykyä sekä mielenkiintoa tai kokemusta koulutuspolitiikan saralta. Hyvä suomen kielen taito ja kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin ovat välttämättömiä tehtävän hoidon kannalta, kaiken muun voi oppia!

Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveineen 31.3. mennessä eduskuntaryhmän pääsihteerille Timo Portaankorvalle: timo.portaankorva@eduskunta.fi, p. 040 590 7956

Työnkuvaan liittyvät kysymykset myös: Asiantuntija-avustaja Hannu Tiusanen hannu.tiusanen@eduskunta.fi, p. 050 574 0938